Pentakels Aas – Tarotkaart

De kaart van de Pentakels Aas is te herkennen aan een enkele mysterieuze hand die uit de wolken komt. In de hand zit een soort gouden munt met een pentagram gegraveerd op het oppervlak. Dit pentagram wordt geassocieerd met het element aarde. De aarde wordt gezien als de voeder van rijkdom en alles wat materieel van aard is. Onder de hand bevindt zich een tuin die lijkt te bloeien met bloemen en andere soorten planten. Dit staat natuurlijk symbool voor vruchtbaarheid en groei in het leven. De berg vertegenwoordigt de ambitie die nodig is om je eigen toekomst op te zetten en je doelen na te streven. De stromende beek staat voor de emoties die we meemaken in het dagelijks leven. 

Interpretatie – met beide voeten op de grond 

De azen in de tarot staat voor een nieuw begin. Wanneer je een Pentakels Aas krijgt bij een lezing dan houdt dit dat je je op een punt in je leven bevindt waarop het tijd is om iets nieuws te beginnen. Omdat het de Pentakel kaarten vooral te maken heeft met alles wat materieel is kan dit zien op het beginnen van een nieuwe carrière, het opzetten van een nieuwe onderneming of het aanleren van nieuwe gezonde gewoontres. 

Waar dit begin ook plaatsvindt, de Aas van Pentakels verzekert dat wat komen gaat grote overvloed en kansen zal brengen. Het trekken van de kaart van de Pentakels Aas geeft aan dat er een zaadje wordt geplant in de materiële wereld en dat je met beide benen op e grond staan. Het laat zien dat je energie, tijd of geld nodig hebt om dit zaadje uit te laten groeien. 

De Pentakels Aas kaart en de liefde 

De kaart van de Pentakels Aas speelt een belangrijke rol voor de liefde. De kaart duidt op een relatie die goed verloopt en die de juiste  balans kent. De pentakels zijn gerelateerd aan het element aarde, dit betekent dat de relatie over de juiste voedingsbodem beschikt. Koppels kunnen merken dat hun relaties hen een gevoel van stabiliteit en veiligheid geven. Dit geeft de geliefden het vertrouwen om nieuwe dingen te proberen. Dit geeft geliefden een gevoel van onafhankelijkheid. Hierdoor is eenieder in staat om zich te ontplooien. Als je single bent laat een Pentakels Aas kaart je zien dat je jouw leven praktisch vorm moet geven als je een partner aan wilt trekken. Zelf te weten komen wat de Tarotkaarten jou duidelijk willen maken? Maak dan een afspraak voor een tarotlegging via topconsulenten.nl.