Pentakels 2 – Tarotkaart

De kaart Pentakels 2 is te herkennen aan de man die danst terwijl hij jongleert met twee grote munten. De pentakels zijn omgeven door het teken van de oneindigheid. Dit geeft aan dat de persoon alle problemen die op zijn weg komen aankan en dat hij of zij de controle over het leven behoudt. Op de achtergrond zie je twee schepen op de golven varen. Deze staan voor de man zijn balans in het dagelijks leven. Het laat zien dat de man ondanks het ruige water met beide benen goed overeind blijft staan. De Pentakels 2 verbeeldt de gebruikelijke ups en downs die je in je leven zal meemaken. Ondanks alle chaos lijkt de man een zorgeloos leven te leiden. Hij is klaar om de obstakels te overwinnen.

Interpretatie – de kaart van de verantwoordelijkheden

De Twee van Pentakels is een kaart die je meer laat zien over evenwicht. De man weet de munten namelijk in de lucht te houden, maar dit kost hem aardig wat energie. Over het algemeen wordt deze kaart in verband gebracht met de financiële middelen die de mens tot zijn beschikking heeft. Rijkdom is aan te merken als een soort energie, een energie die in balans gebracht moet worden. Het is tijd voor je om een stapje terug te doen om een beter perspectief op de situatie te krijgen. Hoewel je in eerste instantie misschien denkt dat het u tijd zal besparen, kan het focussen op teveel dingen het alleen maar lastiger maken. 

De Pentakels 2 kaart en de liefde

De kaart van de Pentakels 2 laat je zien dat je veel verantwoordelijkheden aan moet grijpen als je jouw relatie naar het volgende niveau wilt tillen. Het kan zijn dat je op dit moment veel spanning ondervindt in je relatie. Wellicht dat de Pentakels 2 je laat zien dat het tijd is om de handen uit de mouwen te steken. Alle dingen vergen inspanning, ook het onderhouden van een relatie vergt heel wat energie.

Als je op dit moment single bent laat de Pentakels 2 kaart je zien dat je wellicht nog niet helemaal klaar bent om een relatie aan te gaan. Misschien moet je beslissen wat voor jou het belangrijkst is. Het kan handig zijn om een aantal keuzes te maken over wat je precies wilt halen uit een relatie. Wil je er achter komen wat de Tarotkaarten jou te vertellen hebben? Kies dan vandaag nog voor een tarotlegging op topconsulenten.nl.