Matigheid – Tarotkaart

Op de kaart van de matigheid staat een engel met vleugels. Deze engel kan zowel mannelijk als vrouwelijk zijn, dit is niet helemaal duidelijk. Een voet van de engel staat in het water. Dit staat natuurlijk voor de invloed van het onderbewuste. De andere voet staat op het droge, als teken van de materiële wereld. Op haar gewaad is een vierkant te vinden met daarin een driehoek gegraveerd. Deze tekens staan voor de heilige drie-eenheid. Ze houdt twee bekers en laat deze kannen in elkaar overstromen. 

Interpretatie – rust te tijden van stress

Als je een periode van stress doormaakt dan ben jij degene die het hoofd koel weet te houden. Je bent dan ook echt iemand die in staat is om allerlei stressvolle gebeurtenissen of dingen niet op je af te laten komen. Dit stelt je in staat om veel vooruitgang te boeken in het dagelijks leven en om tot ongekende hoogtes te groeien. De matigheid tarotkaart laat gematigdheid en evenwicht zien. 

De matigheid kaart impliceert dat je een duidelijke visie hebt en weet wat je wilt bereiken. Dit is een indicatie dat je klaar staat voor verandering. Het geeft aan dat je vrede hebt gevonden met wat je wilt doen in het leven. De matigheid kaart laat je zien dat je in staat bent om je aan te passen aan lastige situaties. Doordat jij rustig bent worden ook de mensen om je heen een stuk rustiger. 

Matigheid kaart en de liefde

Als de kijken naar de liefde dan laat de matigheid kaart een bepaalde mate van rust en balans zien. Deze kaart geeft aan dat we niet altijd tot het uiterste moeten gaan en dat we goed na moeten denken over onze acties. Ben je misschien iets te opdringerig tegenover potentiële partners? Of ben je juist te terughoudend om je gevoelens te laten zien? Hoe ben je in staat om weer de balans op te zoeken in de betreffende relatie? Deze kaart laat zien dat het tijd is om je geduld aan te scherpen en om samen met je partner op zoek te gaan naar de juiste oplossing. Ook kan het betekenen dat je gewoon even wat meer geduld moet hebben voordat je iemand vindt met wie je je leven het liefst wilt delen. Ook benieuwd wat de Tarotkaarten je willen vertellen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een tarotlegging via topconsulenten.nl.