Kracht – Tarotkaart

Je ziet op de kaart van kracht een vrouw die de kaken van een volwassen leeuw vasthoudt. Ondanks het feit dat de leeuw er natuurlijk gevaarlijk uitziet, lijkt de vrouw hem toch de baas te zijn. Ze lijkt de leeuw makkelijk in bedwang te houden. Ook is ze erg kalm en beheerst, dit staat voor de kracht die ze heeft als mens zijnde. Het feit dat zij ook de kaken van een leeuw vasthoudt, toont aan dat zij moedig is. Haar beheersing van de leeuw zonder te ruw te zijn toont liefde en medeleven. De blauwe achtergrond over de bergen staat voor stabiliteit en straalt een bepaald gevoel van kalmte uit. De leeuw is een symbool van moed, hartstocht en verlangen. 

Interpretatie – hoge mate van innerlijke kracht

Als je de kaart kracht trekt dan laat zien dat je over genoeg innerlijke kracht beschikt om je door de lastige periodes heen te slepen. Het laat zien dat je het vermogen hebt om kalm te blijven, zelfs wanneer je heel veel stress meemaakt in het dagelijks leven. Het laat ook zien dat je een meelevend persoon bent en dat je altijd tijd hebt voor andere mensen, ook als dit ten koste gaat van je eigen belangen.

Trek je deze kaart dan laat dit zien dat je een geduldige persoon bent die waarschijnlijk alles zal bereiken waar hij zijn zinnen op zet. Je veerkracht zal je enorm helpen. Door je moed ben je niet bang om voor jezelf op te komen als dit nodig is. Deze kaart geeft ook aan dat dit soort medeleven altijd beloond zal worden met veel stabiliteit in je leven. 

Deze tarotkaart in relatie tot liefde 

Deze kaart staat voor het ontstaan van intense gevoelens. Deze kaart kan dan ook duiden op een sterke relatie, maar ook op een bepaalde wrijving in je eigen relatie. Aan de andere kant duidt de kaart van kracht op een bepaalde mate van mededogen, empathie en innerlijke kracht. Het kan zijn dat je jouw partner op een andere manier bent leren kennen en dat je elkaar nog leuker vindt dan voorheen.

Empathie kan je meer inzicht geven in de behoeften en onzekerheden van zowel jou als je partner. Mocht je ruzie krijgen dan laat de kaart van kracht je zien dat je in staat bent om de ruzie op een goede manier achter je te laten. Ook benieuwd wat de Tarotkaarten voor jou betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een tarotlegging via topconsulenten.nl.