Het Rad van Fortuin – Tarotkaart

Het Rad van Fortuin is een van de kaarten die bij veel mensen tot de verbeelding spreekt door de unieke symboliek. In het midden van de kaart zie je een reusachtig wiel wat is voorzien van esoterische symbolen. Er zijn verschillende wezens die om het wiel te vinden zijn. Dit zijn onder ander de engel, de adelaar, de stier en de leeuw. Zij staan in verband met vier vaste tekens in de dierenriem of sterrenbeelden. Deze vier dieren staan ook symbool voor de vier evangelisten in de christelijke tradities. Dit is wellicht de reden dat ze allemaal voorzien zijn van vleugels. 

Interpretatie – ups en downs in het leven

Het Rad van Fortuin laat ons met name zien dat het even uit goede en slechte tijden bestaat. We hebben zelf geen invloed over de situatie waarin we ons bevinden. Het is iets dat niemand kan voorspellen, het leven overkomt je in veel gevallen nu eenmaal. Wanneer je goede momenten in je leven meemaakt moet jee ervoor zorgen dat je hier met volle teugen van geniet. Ook moet je weten dat deze periode over zal gaan. 

Vice versa werkt het natuurlijk ook zo. Tijdens een slechte periode moet je je herinneren aan het feit dat er altijd weer een goede periode achter aan zal komen. De Rad van Fortuin kaart laat je zien dat je niet al te ver vooruit moet kijken maar dat je van dag tot dag zou moeten leven. Voel je je niet helemaal goed in je vel dan zal deze kaart laten zien dat er altijd licht aan het einde van de tunnel te zien is, hoe lang de tunnel ook mag lijken. 

De rad van fortuin kaart en de liefde 

De wereld van de liefde is niet te voorspellen. Het Rad van Fortuin kan je dan ook laten zien dat je liefde bent tegengekomen op een moment dat je hier niet per se op zoek naar was. Het kan ook betekenen dat jullie allebei wat moeite zullen moeten doen om de relatie nog beter te maken dan dat hij nu al is. Het is van belang om dichter naar elkaar toe te groeien om een goede fundering te leggen voor de relatie. Het is belangrijk om te begrijpen dat de veranderingen die je op dit moment meemaakt niet voor altijd zo zullen blijven. Wil je er achter komen wat de Tarotkaarten jou te vertellen hebben? Kies dan vandaag nog voor een tarotlegging op topconsulenten.nl.