Het Oordeel – Tarotkaart

De tarotkaart Het Oordeel laat zien dat er een bepaald voorbeeld wordt geveld. Op de kaart zijn verschillende vormen te zien waarin het oordeel is terug te vinden. De afbeelding op de Oordeel kaart laat vrouwen, mannen en kinderen zien die opstaan uit hun graf. Hun uitgestrekte armen symboliseren dat zij klaar zijn om geoordeeld te worden door het universum. Zij staan op het punt hun schepper te ontmoeten en om verantwoording af te leggen voor wat ze hebben gedaan. De goede daden worden tegen de slechte daden afgewogen. De enorme vloedgolf op de achtergrond geeft aan dat het oordeel onvermijdelijk is. Het gaat om een definitief oordeel waar je niet zomaar voor weg kunt rennen. 

Interpretatie – de intentie van je daden staat centraal

De kaart van het oordeel laat ons zien dat het tijd is om na te denken over alle daden die we hebben begaan in het leven. We moeten naar onszelf kunnen kijken om onze acties te reflecteren. Door middel van een goede reflectie is het mogelijk om te groeien als mens zijnde. Trek je de Oordeelskaart in een lezing dan betekent dit dat je dicht bij een belangrijke punt in je leven komt. 

Het zien van deze kaart kan je laten zien dat je jouw intenties op een rijtje moet zetten. Doe je wel echt wat je moet doen? Of verricht je bepaalde acties met een slechte intentie? Dit is de tijd om goed te reflecteren op wat je doet en op de vraag waarom je het eigenlijk doet. 

De Oordeel kaart en de liefde 

Trek je deze kaart dan is het tijd om je liefdesleven echt eens goed onder de loep te nemen. De kans is namelijk groot dat je de nodige veranderingen moet maken in je relatie. De Oordeel kaart wijst op een tijd van zelfreflectie binnen je relatie. Problemen in je liefdesleven die je ooit negeerde komen nu steeds meer naar boven drijven. Wees hier niet bang voor, het maakt het namelijk mogelijk om dit eens goed aan te pakken. Zorg ervoor dat jullie beiden op de hoogte zijn van elkaars behoeften en wees bereid om er echt over te praten. Kleine veranderingen kunnen een hoop goeds doen. Als je in het verleden fouten hebt gemaakt dan kan je hier van leren. 

Zelf te weten komen wat de Tarotkaarten jou duidelijk willen maken? Maak dan een afspraak voor een tarotlegging via topconsulenten.nl.