De Zon – Tarotkaart

De kaart van de zon staat voor optimisme en geluk. Deze kaart laat zien dat er altijd licht aan het einde van de tunnel te zien is. Zoals je weet is de zon de bron van al het leven op onze planeet. De kaart staat dan ook voor de energie van het leven. Op deze kaart is een kind afgebeeld vrolijk aan het spelen is. Het is een symbool van onze onschuld en staat voor het geluk wat je meemaken als we bezig zijn met iets waar ons hart echt bij betrokken is. Het kind is naakt, wat betekent dat hij absoluut niets te verbergen heeft. De kaart staat dan ook voor kinderlijke onschuld. Dit wordt vooral benadrukt door het witte paard waarop het kind rijdt. Het paard is hier ook een symbool van kracht en adel.

Interpretatie – een teken van geluk en voorspoed

De zonnekaart staat voor succes, overvloed en voorspoed. Net als de zon zelf is het een kaart die energie uitstraalt. Er is veel vreugde en geluk dat naar je toe zal komen in het leven. Door je eigen persoonlijke vervulling geef je anderen ook inspiratie en vreugde. Mensen voelen zich tot je aangetrokken omdat ze zien dat je echt straalt. Je hebt en bepaalde energie die andere mensen in staat stelt om ook alles uit zichzelf te halen. Je bent ook in een positie waarin je in staat bent om je kwaliteiten en prestaties met anderen te delen. Je straalt liefde en genegenheid uit naar de mensen die het meeste om je geven. 

De Zon kaart en de liefde

De kaart van de zon kan veel betekenen voor jouw liefdesleven. De kaart staat voor geluk en voor de liefde die je voelt binnen je relatie. Je relatie kan stralen door jullie twee, dit zorgt ervoor dat jullie tweetjes nog meer van het leven kunnen gaan genieten. Binnen de relatie heerst een bepaalde mate van harmonie. Benut de tijd die je hebt om een nog hechtere band met je geliefde te creëren. Mocht je single zijn, dan is dit ook het moment om naar buiten te treden en te laten zien wat je te bieden hebt. Je zal zien dat je hier echt door begint te stralen. 

Ook benieuwd wat de Tarotkaarten jou duidelijk willen maken? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een tarotlegging via topconsulenten.nl.