De Zegewagen – Tarotkaart

De kaart van de zegewagen laat iemand zien die op een wagen zit. Deze wagen of kar wordt bestuurd door twee zwart-witte sfinxen. De kaart is erg symbolisch en mythisch van aard. De figuur op de kaart zit onder een blauw kleed versierd met witte sterren. Op zijn schouders draagt hij het teken van de maansikkel. Dit laat de spirituele invloed in die deze persoon heeft. Op zijn hoofd staat een kroon. Dit betekent dat hij verlicht is en dat zijn wil zuiver is. Op zijn borstkas staat een vierkant. Dit is het element wat symbool staat voor de aarde. 

Interpretatie – het overwinnen van uitdagingen

De kaart van de zegewagen draait met name over het overwinnen van uitdagingen en het behalen van de overwinning door de controle over je leven te houden. Deze perfecte controle en vertrouwen maakt het mogelijk om ieder obstakel met succes te kunnen overbruggen. Door middel van zijn kracht en wilskracht is het mogelijk om alles aan te kunnen. 

De belangrijkste boodschap van de kaart is dat je je moet blijven concentreren. Het gaat erom dat je vertrouwen moet hebben en dat je echt vastberaden moet zijn als je jouw doelen wilt behalen. Het is tijd om het stuur van je leven in handen te nemen en om te werken aan je doelen. De kaart laat je zien dat je sterker bent dan je denkt, zolang je maar bereid bent om vol te houden. 

De kaart van de zegewagen en de liefde 

De kaart van de zegewagen kan betekenen dat het tijd is om evenwicht te aan te brengen in de relatie. Dit is te zien aan de twee sfinxen op de kaart. Ze kunnen trekken je in verschillende richtingen, alleen door ze samen te laten werken is het mogelijk om vooruit te komen in het leven. Deze kaart kan soms vragen oproepen of de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt wel evenwichtig zijn. Ben je zo gefocust op je relatie dat je hierdoor teveel van jezelf opoffert? De kaart van de zegewagen laat je zien dat je soms het lot in eigen handen moet nemen, ook als het aankomt op de liefde of op relaties. Ook benieuwd wat de Tarotkaarten jou duidelijk willen maken? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een tarotlegging via topconsulenten.nl.