De Ster – Tarotkaart

De Ster kaart laat een vrouw zien die hurkt aan de rand van een kleine vijver. Zij houdt twee vaten met water vast. De ene bak giet het water uit naar het droge land, dit wordt gedaan om het land vruchtbaar te maken. Het groene land laat zien dat dit inderdaad is gelukt. Eén voet staat in het water. Dit laat de spirituele kracht van de vrouw zien. De andere voet op de grond laat haar fysieke kracht zien. Achter haar kan je een grote ster zien die is omringt met zeven kleine sterren. Deze kleine sterren stellen de chakra’s voor. De astrologische correspondent van de ster is Waterman.

Interpretatie – een teken van hoop 

Wanneer je kaart van de ster krijgt dan betekent dit dat er hoop te vinden is in je leven. De kaart laat zien hoe blij je mag zijn met je plekje in het universum. Hoewel het op dit moment misschien niet altijd even duidelijk is laat deze kaart je zien dat verandering goed is in je leven. Onthoud dat je alles in je hebt wat je nodig hebt voor een gevoel van voldoening in het leven. Dit is de reden dat je het leven vol zou moeten omarmen. Het is een teken dat je echt even goed moet beseffen hoe mooi het eigenlijk is om te leven op aarde. 

Bij het trekken van de ster kaart weet je dat je een lastige uitdaging in je leven hebt doorstaan. Je bent erin geslaagd om dit te doorstaan zonder op te geven. Hoewel je het lastig vond om de uitdaging aan te gaan was je je bewust van je eigen kracht. Dit bewustzijn geeft je de kracht om door te gaan. 

De ster kaart en de liefde

Indien je ster kaart krijgt bij een vraag over de liefde dan ziet dit op hoop in de liefde en romantiek. Doordat je het besef hebt dat liefde zo belangrijk is zal je misschien iemand naar je toe weten te trekken die dit ook zo voelt. Als je net een breuk achter de rug hebt, suggereert deze kaart dat je goed op weg bent. Het laat zien dat je langzaam je zelfvertrouwen weer aan het opbouwen bent om verder te gaan in het leven. Ook kan de kaart van de ster een teken van genezing zijn. Zelf te weten komen wat de Tarotkaarten jou eigenlijk willen vertellen? Kies dan een afspraak voor een tarotlegging via topconsulenten.nl.