Een Spiritual Awakening

Wat is een Spiritual Awakening?

De meeste mensen voelen zich op een bepaalde manier best wel verbonden met het spirituele. Niet op een zweverige manier maar gewoon door het hebben van de gedachte dat er meer is tussen hemel en aarde dan hetgeen wat we kunnen zien. Wanneer je een spiritual awakening hebt gehad dan weet je het zeker. Maar wat is dat eigenlijk, een spiritual awakening?

Wat is een Spiritual Awakening?

Een spiritual awakening is een ervaring wat het begin van jouw inwijding op het spirituele pad markeert. Een spiritual awakening, of spirituele ontwaken, kan soms erg verwarrend lijken. Naast dat het een buitengewone ervaring is kan het best lastig zijn om hier mee om te gaan. Met wie praat je hier in hemelsnaam over zonder dat je voor gek wordt gezet?

Wanneer maak je een Spiritual Awakening mee?

Spiritual AwakeningEen spiritual awakening overkomt je onverwachts wanneer je er totaal niet naar opzoek bent. Plots bereik je een spiritueel bewustzijn. Bewust van alle verbindingen die jij als wezen hebt met het universum. Vanaf dit moment leef je niet meer in een droomwereld waarin je alles filtert door je ego. Je hebt in grote mate het besef van je individuele zelf en de verbinding die je hebt met al het andere. Komt dit gevoel jouw bekend voor? Dan heb je waarschijnlijk een spiritual awakening meegemaakt.

Hoe weet je wat jouw spirituele status is?

Het eerste dat je kunt onderzoeken is wat spiritualiteit voor jou betekent als deel van je leven. Is het iets terloops waar je je op gespannen momenten op richt of nadenkt in een ontspannen gemoedstoestand? Je kunt met een Medium of een Life Coach praten over jouw spirituele ontwikkeling. Je kunt ook voor jezelf nagaan wat jouw spirituele status is. Er zijn verschillende niveaus van toewijding aan spiritualiteit. Welke van deze past het beste bij jou?

Toeval

Ik hou van een goed gesprek over wat de zin van het leven zou kunnen zijn en wil weten wat andere mensen voor ideeën hebben over wat het universum bevat, verder dan wat ik met mijn vijf zintuigen kan ervaren. Maar ik wil niet dat iemand me vertelt wat ik moet doen. Er is geen sprake van een spiritual awakening of spiritueel ontwaken.

Geïnteresseerd

Ik ben op zoek naar iets om een ​​aantal van mijn vragen over het hebben van een doel in het leven te beantwoorden. Als die vragen ooit op een manier zouden worden beantwoord, zou ik me zeker verbinden om op dat pad meer te leren. Je staat in deze fase best open voor een spiritual awakening. Een paar uur van de week studeren, vooral als het andere mensen met dezelfde waarden die hetzelfde doel nastreven zou betrekken, zou een spannende manier zijn om betekenis aan mijn leven toe te voegen. Ik aarzel misschien om radicale veranderingen in mijn leven aan te brengen of al mijn vrije tijd ook te besteden.

Toegewijd

Spiritual AwakeIk ben opgelucht dat ik de weg heb gevonden. Je hebt wellicht een spiritual awakening meegemaakt. Zoveel mensen zijn verward, eenzaam en verloren. De chaos van de wereld werd me echter op een manier uitgelegd die zo zinnig klonk dat ik meteen een vrede voelde. Mijn dagelijks leven moet mijn spirituele kant omvatten die verweven is met deze wereld.

Begrijp je niveau van betrokkenheid en je spirituele streven als een weerspiegeling van je waarden. Als je eenmaal jezelf kent en je bewust bent van hoe intensief een benadering is die je bereid bent te nemen, zal het volgen van een spiritueel pad gemakkelijker zijn. Je hebt een duidelijker doel als je het pad kiest dat bij je behoeften past.

Praat er eens over, een goed gesprek kan heel verhelderend werken!