Site pictogram topconsulenten.blog

Met een Medium bellen?

Ieder mens heeft wel eens schommelingen in het leven die je aardig kunnen doen wankelen. Vervelend natuurlijk maar het is niet meer dan menselijk. Het hebben van vragen over het leven, de toekomst, jouw welzijn en ontwikkeling is normaal. Het zijn allemaal thema’s waar je best eens wat meer over zou moeten kunnen praten. Misschien wil je dit niet met iemand uit je directe omgeving omdat deze persoon niet echt naar je luistert. Het kan ook dat je deze persoonlijke zaken liever voor jezelf wilt houden. Je kunt dan met een Medium bellen en in vertrouwen praten over deze onderwerpen.

Waarom met een Medium bellen?

Wellicht heb je de drang om op alles in het leven controle te hebben. Houvast op zaken over het leven en het welzijn van jezelf en jouw dierbaren. Een Medium is voor veel mensen misschien een onduidelijk begrip. Misschien denk je, waarom zou ik met een Medium bellen? Met een Medium bellen gaat je dan vast een verhelderend resultaat geven. Een Medium helpt je met een grip op vragen waar jij geen antwoord op weet te vinden. Wanneer je zelf niet voldoende het gevoel hebt dat je het juiste spoor volgt of omdat je juist jouw koers wat wilt aanpassen.

Een vertrouwenspersoon

Het is menselijk om onzeker te zijn over belangrijke beslissingen. Het is ook menselijk dat deze onzekerheid jouw persoonlijke ontwikkeling in de weg staat. Simpelweg omdat je geen stappen durft te nemen. Met een Medium bellen kan in jouw geval een uitkomst zijn. Een medium is een vertrouwenspersoon die jou inzichten kan geven over jouw situatie. Een persoon die je een eerlijk en onafhankelijk advies zal geven.

Als je belt met een Medium en je hebt een goede klik met deze persoon dan kan dat tot mooie inzichten leiden. Het is iemand die niet uit eigenbelang met jou over jouw ontwikkeling praat. Iemand die van buitenaf een beter beeld heeft van jouw levensroute. En tot slot is een goed Medium een persoon die er alles aan doet om jou daadwerkelijk te helpen.

Een Medium bellen kan heel verhelderend zijn

Als je dit leest en je kunt jezelf vinden in de functie van een Medium dan is bellen met een Medium misschien wel eens het proberen waard. Wanneer je na een moment van bezinning erachter komt dat een luisterend oor en een goed gesprek je zeker verder kan helpen, probeer het dan eens. Een goed gesprek helpt echt en met een Medium bellen leidt vaak tot een goed gesprek.

Er zijn diverse mogelijkheden voor jou om met een medium in contact te komen. Je kunt een Medium bellen, chatten of een text-consult versturen.

Een Medium bellen, waar begin je?

Je wilt eens met een Medium bellen om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en om antwoorden te krijgen op de levensvragen die jou al een tijd bezighouden. Waar begin je in hemelsnaam? Het is belangrijk dat je met iemand in contact komt die ervaring heeft met het helpen van mensen op dit gebied.

Antwoord op jouw Levensvragen? Bel met een Medium.

Er is geen betere maatstaf hiervoor dan eerlijke beoordelingen en reviews van andere mensen. Eerlijke reviews die zijn gegeven kort na een echt consult. Het TopConsulenten platform begrijpt dat en kan jou daarom het beste helpen om in contact te komen met een Medium waar jij echt iets aan gaat hebben.

Waarom via TopConsulenten?

TopConsulenten is dé website waar consulenten coaching geven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Vooral ontwikkeling op het gebied van geluk, welzijn, spiritualiteit, en alles wat daarbij komt kijken. Op dit platform zijn meer dan 400 coaches actief. Alle coaches zijn zelfstandige ondernemers met vaak jaren ervaring. Maar waarom ben je nou bij TopConsulenten aan het juiste adres als je een Medium wilt bellen?

Op het TopConsulenten platform heb je meer dan voldoende keuze. Nog belangrijker, je kunt exact zien hoe tevreden voorgaande klanten zijn geweest door middel van de gegeven reviews. Een review kan alleen maar kan worden geschreven door iemand die een echt consult heeft gehad. Je kunt ook zien hoeveel reviews een bepaalde consulent of coach heeft. Wil je eens met een Medium of Life Coach bellen? Kijk dan eens in de lijst van Mediums op TopConsulenten.


Voorbereiden op een gesprek met een Medium

Gelukkig heb je niet veel voorbereiding nodig om iets te hebben aan een gesprek met een Medium. Een Medium stelt jou de juiste vragen waardoor het gesprek de goede kant op gaat. Een voorbereiding kan overigens geen kwaad. Het is verstandig om vooraf goed na te denken op welke vragen je antwoord wilt hebben.

Een goede voorbereiding voordat je gaat bellen met een Medium doe je dus door volledig tot bezinning te komen en jouw levensvragen op te schrijven.

Een beetje hulp nodig met deze oefening? Klik hier om erachter te komen wat jouw belangrijkste levensvragen zijn!

Geweldig! Je hebt nu een aantal van jouw belangrijkste levensvragen in kaart gebracht. Dit zijn de vragen waar jij antwoord op wilt hebben. Bekijk een aantal profielen van consulenten en lees hun profieltekst. Wanneer een Medium, Life Coach of consulent jou aanspreekt kun je overgaan tot bellen. Maak voor jezelf een realistische verwachting voordat je het gesprek in gaat.

Hoe kan ik in contact komen?

Je hebt een keuze kunnen maken en je wilt graag in contact komen met een bepaalde coach op ons platform. Er zijn diverse mogelijkheden voor jou om met de coach in contact te komen. Dit kan telefonisch, via chat of middels een text-consult.

Als je met een Medium wilt bellen dan kan dat op twee manieren. Je kunt bellen naar 0900 7000 000 en vervolgens het box-nummer van de consulent intoetsen. Als je meer mogelijkheden wilt hebben dan maak je een account aan. Met een account kun je naast bellen via Credits ook chatten, een direct bericht sturen of een bel-afspraak maken.

Mobiele versie afsluiten