Alles wat je moet weten over aura’s

Aura’s – Alles wat je erover moet weten

Als het aankomt op aura’s dan denken veel mensen al gelijk aan bovennatuurlijke krachten en onzichtbare energiestromen. Hoewel de wereld rondom de aura’s aan te merken is als mythisch betekent dit niet dat aura’s mogelijk niet zouden bestaan. Nu er steeds meer onderzoek wordt gedaan naar de mogelijke rol van aura’s is het goed mogelijk dat er in de toekomst meer bekend zal worden over het bestaan. Om je bij te spijkeren over lichamelijke en geestelijke aura’s hebben we in dit artikel het nodige voor je op een rijtje gezet. 

De betekenis van de aura’s – wat zijn het eigenlijk? 

Tijd om als eerste eens stil te staan bij de betekenis van aura’s. Als mens stralen wij een zeer laag niveau van elektriciteit uit. Dit wordt ook wel een elektromagnetisch veld genoemd. Volgens oude geneeswijze wordt deze energie uitgedrukt in zeven lagen. Van elke laag wordt gezegd dat het overeenkomt met een ander element van je fysieke, mentale, spirituele en emotionele gezondheid. Er wordt gedacht dat deze lagen met elkaar kunnen interageren om je algehele gezondheid te beïnvloeden. Je energie kan iemand in je omgeving “vertellen” dat je boos of verdrietig bent. Op dezelfde manier kun je deze emoties van een andere persoon voelen. De aura’s zijn onder te verdelen in verschillende soorten kleuren: 

  • Rood: Een rode aura betekent dat je zelfverzekerd en sterk bent
  • Oranje: Een oranje aura betekent dat je in goede gezondheid verkeerd
  • Geel: Een geel aura betekent dat je optimistisch en intelligent bent
  • Groen: Een geel aura betekent dat je een bent met de natuur
  • Blauw: Een blauw aura betekent dat je zorgzaam, empathisch en gevoelig bent
  • Violet: Een violet aura betekent dat je spiritueel en artistiek bent 
  • Bruin: Een bruin aura betekent dat je geaard bent en balans hebt in je leven 

Hoe zorg je voor een goed aura? 

Wil je zorgen voor een goed aura dan zijn er volgens specialisten diverse dingen die je kunt doen. Het makkelijkste is om wat vaker te mediteren. Door 10 minuten of langer per dag te mediteren zorg je voor een bepaalde rust. Meditatie stelt je in staat aanwezig te blijven in het nu. Dit zorgt ervoor dat je de juiste balans krijgt in het dagelijks leven. Er wordt ook beweert dat positieve affirmaties een positief effect hebben op je aura. Door je te focussen op het positieve en door negatieve gedachten terzijde te schuiven zal je meer rust vinden in het dagelijks leven. 

Hoe zorg je voor een goed aura?

Als laatste zijn er eenvoudige visualisatie oefeningen die je kunt doen om de lagen van je aura in balans te brengen. Een van de meest eenvoudige maar effectieve technieken is je voor te stellen dat je witte, helende energie inademt en zwarte, negatieve energie uit je lichaam uitademt. Mocht je zelf in kaart willen brengen hoe het ervoor staat met je aura’s dan kan je ervoor kiezen om een auralezing in te plannen. Tijdens deze lezing gaat de auralezer bekijken wat je aura is en wat je moet doen om de juiste balans te krijgen. 

Is er wetenschappelijk bewijs voor aura’s? 

Veel mensen vragen zich af of aura’s echt bestaan. In feite bestaan aura’s wel degelijk, al is het wat anders dan er nog wel eens wordt gedacht. Alle dingen hebben energie. Het is de manier waarop deze energie uitstraalt naar de buitenwereld. Maar het is onduidelijk of die energie echt gezien kan worden als een manifestatie van het spirituele en fysieke lichaam. Eén manier om aura’s te beschrijven is als de “energie” die iemand om je heen heeft. Echt wetenschappelijk bewijs is er nog niet, maar dit is ook het geval voor je bewustzijn. Sommige dingen kunnen namelijk niet middels onderzoek aan het licht worden gebracht, vandaar dat het geschaard wordt onder spiritualiteit

Kies jij ook voor een auralezing? 

We hopen dat je dankzij de bovenstaande informatie een beter beeld hebt gekregen omtrent de aura’s. Mocht je zelf eens een keer een auralezing willen volgen dan is het mogelijk om met behulp van onze site in contact te komen met een auralezer. Ons handige zoekformulier maakt het mogelijk om met een paar klikken uit te komen bij de mensen die jou het beste kunnen helpen. Wellicht kom je dankzij de auralezing achter bepaalde dingen die je nog niet wist over jezelf.

Geef een reactie