Liefde en spiritualiteit

Liefde en spiritualiteit. Wat is de connectie?

Ware liefde en spiritualiteit zijn ondeelbaar. Er is een sterke relatie tussen liefde en spiritualiteit. Wat als je liefde zuiver en waar is, en dit is “die ene”? Dat zou je toch zeker willen weten? Het kennen van de relatie tussen liefde en spiritualiteit zal je helpen om de gebruikelijke valkuilen van het vinden van liefde te vermijden. Spiritualiteit helpt je te begrijpen hoe je liefde kunt vinden die spiritueel voedend is. Liefde en spiritualiteit zijn onlosmakelijk verbonden.

Liefde en spiritualiteit – Astrologie

Spiritualiteit en liefdeDe richting van het bepalen van je verbinding is te bepalen door middel van astrologie. Door middel van het vergelijken van geboortekaartjes van jou en je partner kun je de kracht in een relatie vinden. Waren jullie misschien voorbestemd om samen te zijn? Welke lessen moeten jullie beiden eventueel leren om te groeien in deze relatie? Je kunt altijd met een Astroloog praten over dit onderwerp. Een Astroloog zal je helpen om jullie situatie en verbinding beter te leren begrijpen.

Zodra jullie situatie is opgesteld kan deze worden geïntegreerd met behulp van vergelijkingstechnieken. Je zult in staat zijn om te zien welke astrologische aspecten je deelt en of je gemeenschappelijke doelen en overtuigingen hebt. Dit zal ook laten zien of er conflictgebieden zijn.

Interesse in astrologie? Ontvang dan dagelijks gratis onze horoscoop.

Spirituele connecties

Aspecten die wijzen op meerdere spirituele connecties is de planeet Neptunus en het sterrenbeeld Vis. Neptunus kan bijvoorbeeld bedrog betekenen. Als de planeet Pluto erbij betrokken is, kan er een diepe karmische band tussen jou en de ander zijn. Het is belangrijk om te begrijpen of deze karmische band gunstig of schadelijk voor je is. Een Medium of Astroloog is zich bewust van spirituele connecties.

Een relatie in een spirituele balans

Spirituele ontwikkeling kan jou misschien wel heel erg goed doen. Daarnaast kan het heel aantrekkelijk zijn voor de mensen die dicht bij je staan. Ook in een relatie hebben liefde en spiritualiteit wederom raakvlakken. Maar hoe zit dit dan? Mensen die veel bezig zijn met persoonlijke en spirituele ontwikkeling zijn in staat om hun eigen ego aan de kant te zetten en het gezamenlijke belang voorop te stellen. In een relatie kan dit heel goed uitkomen. Je wilt immers niet dat je onnodig uit elkaar begint te groeien.

Groei en verandering

Spiritueel ontwikkelde personen hebben minder angst voor verandering en groei. Er is meer vertrouwen tussen het stel en beide staan open voor verandering. Er is respect voor ieders groeiproces wanneer je samen ontwikkeld. Liefde en spiritualiteit versterken elkaar op dit gebied.

Verloopt jouw liefdesleven niet zoals je wilt? Ben je misschien angstig om bepaalde stappen te nemen? Spirituele ontwikkeling en bewustwording kan je hierbij helpen. Dit hoef je niet alleen te doen. Praat er eens over met een Life Coach.