Meest recente berichten

Een Medium bellen - TopConsulenten

Met een Medium bellen?

Ieder mens heeft wel eens schommelingen in het leven die je aardig kunnen doen wankelen. Vervelend natuurlijk maar het is niet meer dan menselijk. Het hebben van vragen over het leven, de toekomst, jouw welzijn en ontwikkeling is normaal. Het zijn allemaal thema’s waar je best eens wat meer over zou moeten kunnen praten. Misschien wil je dit niet met iemand uit je directe omgeving omdat deze persoon niet echt naar je luistert. Het kan ook dat je deze persoonlijke zaken liever voor jezelf wilt houden. Je kunt dan met een Medium bellen en in vertrouwen praten over deze onderwerpen.

Waarom met een Medium bellen?

Wellicht heb je de drang om op alles in het leven controle te hebben. Houvast op zaken over het leven en het welzijn van jezelf en jouw dierbaren. Een Medium is voor veel mensen misschien een onduidelijk begrip. Misschien denk je, waarom zou ik met een Medium bellen? Met een Medium bellen gaat je dan vast een verhelderend resultaat geven. Een Medium helpt je met een grip op vragen waar jij geen antwoord op weet te vinden. Wanneer je zelf niet voldoende het gevoel hebt dat je het juiste spoor volgt of omdat je juist jouw koers wat wilt aanpassen.

Een vertrouwenspersoon

Het is menselijk om onzeker te zijn over belangrijke beslissingen. Het is ook menselijk dat deze onzekerheid jouw persoonlijke ontwikkeling in de weg staat. Simpelweg omdat je geen stappen durft te nemen. Met een Medium bellen kan in jouw geval een uitkomst zijn. Een medium is een vertrouwenspersoon die jou inzichten kan geven over jouw situatie. Een persoon die je een eerlijk en onafhankelijk advies zal geven.

Als je belt met een Medium en je hebt een goede klik met deze persoon dan kan dat tot mooie inzichten leiden. Het is iemand die niet uit eigenbelang met jou over jouw ontwikkeling praat. Iemand die van buitenaf een beter beeld heeft van jouw levensroute. En tot slot is een goed Medium een persoon die er alles aan doet om jou daadwerkelijk te helpen.

Een Medium bellen kan heel verhelderend zijn

Als je dit leest en je kunt jezelf vinden in de functie van een Medium dan is bellen met een Medium misschien wel eens het proberen waard. Wanneer je na een moment van bezinning erachter komt dat een luisterend oor en een goed gesprek je zeker verder kan helpen, probeer het dan eens. Een goed gesprek helpt echt en met een Medium bellen leidt vaak tot een goed gesprek.

Bellen met een Medium -
Er zijn diverse mogelijkheden voor jou om met een medium in contact te komen. Je kunt een Medium bellen, chatten of een text-consult versturen.

Een Medium bellen, waar begin je?

Je wilt eens met een Medium bellen om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en om antwoorden te krijgen op de levensvragen die jou al een tijd bezighouden. Waar begin je in hemelsnaam? Het is belangrijk dat je met iemand in contact komt die ervaring heeft met het helpen van mensen op dit gebied.

Een Medium bellen - TopConsulenten
Antwoord op jouw Levensvragen? Bel met een Medium.

Er is geen betere maatstaf hiervoor dan eerlijke beoordelingen en reviews van andere mensen. Eerlijke reviews die zijn gegeven kort na een echt consult. Het TopConsulenten platform begrijpt dat en kan jou daarom het beste helpen om in contact te komen met een Medium waar jij echt iets aan gaat hebben.

Waarom via TopConsulenten?

TopConsulenten is dé website waar consulenten coaching geven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Vooral ontwikkeling op het gebied van geluk, welzijn, spiritualiteit, en alles wat daarbij komt kijken. Op dit platform zijn meer dan 400 coaches actief. Alle coaches zijn zelfstandige ondernemers met vaak jaren ervaring. Maar waarom ben je nou bij TopConsulenten aan het juiste adres als je een Medium wilt bellen?

Op het TopConsulenten platform heb je meer dan voldoende keuze. Nog belangrijker, je kunt exact zien hoe tevreden voorgaande klanten zijn geweest door middel van de gegeven reviews. Een review kan alleen maar kan worden geschreven door iemand die een echt consult heeft gehad. Je kunt ook zien hoeveel reviews een bepaalde consulent of coach heeft. Wil je eens met een Medium of Life Coach bellen? Kijk dan eens in de lijst van Mediums op TopConsulenten.


Voorbereiden op een gesprek met een Medium

Gelukkig heb je niet veel voorbereiding nodig om iets te hebben aan een gesprek met een Medium. Een Medium stelt jou de juiste vragen waardoor het gesprek de goede kant op gaat. Een voorbereiding kan overigens geen kwaad. Het is verstandig om vooraf goed na te denken op welke vragen je antwoord wilt hebben.

Een goede voorbereiding voordat je gaat bellen met een Medium doe je dus door volledig tot bezinning te komen en jouw levensvragen op te schrijven.

Een beetje hulp nodig met deze oefening? Klik hier om erachter te komen wat jouw belangrijkste levensvragen zijn!

Geweldig! Je hebt nu een aantal van jouw belangrijkste levensvragen in kaart gebracht. Dit zijn de vragen waar jij antwoord op wilt hebben. Bekijk een aantal profielen van consulenten en lees hun profieltekst. Wanneer een Medium, Life Coach of consulent jou aanspreekt kun je overgaan tot bellen. Maak voor jezelf een realistische verwachting voordat je het gesprek in gaat.

Hoe kan ik in contact komen?

Je hebt een keuze kunnen maken en je wilt graag in contact komen met een bepaalde coach op ons platform. Er zijn diverse mogelijkheden voor jou om met de coach in contact te komen. Dit kan telefonisch, via chat of middels een text-consult.

Als je met een Medium wilt bellen dan kan dat op twee manieren. Je kunt bellen naar 0900 7000 000 en vervolgens het box-nummer van de consulent intoetsen. Als je meer mogelijkheden wilt hebben dan maak je een account aan. Met een account kun je naast bellen via Credits ook chatten, een direct bericht sturen of een bel-afspraak maken.

Mantra's zingen

Mantra’s zingen? Alles wat je erover moet weten.

Als het aankomt op mantra’s zingen bestaat er nog altijd een hoop onduidelijkheid. Sommige mensen denken dat een mantra een woord is wat je zelf verzint, anderen denken dat je hele verhalen tegen jezelf aan het fluisteren bent. De waarheid ligt echter ergens in het midden. Om je wat meer te laten zien over de mantra en over het zingen van een mantra hebben we dit artikel voor je geschreven.  Door dit goed door te nemen weet je wat een mantra is en wat je er eigenlijk aan hebt. 

Wat is een mantra eigenlijk? 

Laten we eerst eens kijken naar wat een mantra eigenlijk is. Een mantra is van oudsher een kort geluid, woord of zelfs zinsdeel dat in het Sanskriet wordt uitgesproken. Deze mantra wordt met name voor meditatiedoeleinden gebruikt. Het wordt herhaaldelijk uitgesproken om onze geest en ons lichaam gefocust te houden op het moment. Al sinds de oudheid worden mantra’s als heilig beschouwd. Dit is dan ook de reden dat je vaak de klank “om” hoort om de yogales af te sluiten. Vandaag de dag wordt een “mantra” echter ook gebruikt om zelfbevestigende uitspraken te beschrijven die ons de kracht en het vertrouwen geven om de wereld tegemoet te treden. Bekende mantra’s zijn bijvoorbeeld: 

  • Ik creëer mijn eigen pad en bewandel het met vreugde
  • Mijn positieve gedachten leiden me naar nieuwe hoogtes
  • Ik overwin mijn angsten en word elke dag sterker
  • Mijn lichaam is een tempel, ik hou deze tempel schoon
  • Ik heb de sleutel tot een betere gezondheid in handen
  • Ik zal een goede dag hebben, want het is mijn keuze

De betekenis van mantra’s zingen

Nu je weet wat mantra’s zijn is het van belang om stil te staan bij het zingen van mantra’s. Kirtan is een term die we gebruiken voor het zingen van een mantra. Bij het zingen roep je vaak de naam van God. Het is de gemakkelijkste manieren om aan een combinatie van mediatie en mantra yoga te doen. Zingen heeft een kalmerend effect. Dit maakt het voor veel mensen een geweldige manier om de zenuwen te kalmeren en de emoties in een positieve richting te sturen. Door mantra’s te zingen komt er volgens de liefhebbers een spirituele kracht vrij uit de innerlijke uiteinden van ons hart. Het zuivert de geest en het hart. Mantra’s geven mensen de kracht om met de obstakels van het leven om te gaan. In elk woord zit een kracht. 

Hoe kan je zelf aan mantra meditatie doen? 

Tijd om te kijken naar hoe je zelf aan mantra zingen of mantra meditatie kunt doen. Zoek als eerste een rustige plek waar je kunt mediteren zonder gestoord te worden. Kies een houding die je kunt aanhouden voor een langere duur, zittend is over het algemeen het makkelijkste. Stel vervolgens even een timer in en bepaal hoe lang je wilt mediteren. Hoe lang je wilt mediteren hangt echt volledig af van wat je zelf prettig vindt. Begin vervolgens met een paar keer diep adem te halen. Let op je ademhaalt zonder dat je jouw ademhaling probeert te veranderen. 

Waarom Mantra's zingen?

Concentreer je gewoon op het gevoel dat je buik uitzet en je longen zich vullen met lucht. Gebruik vervolgens je eigen persoonlijke mantra. Blijf langzaam en gestaag door je neus ademen terwijl je je mantra voor jezelf opzegt. Je kunt het hardop zeggen (dit helpt bij mantra’s die bedoeld zijn om trillingen te produceren), maar je kunt het ook in stilte tegen jezelf zeggen. Het helpt vaak om de mantra af te stemmen op je ademhaling. Is je timer afgelopen dan is het tijd om je meditatiesessie af te sluiten. Je zal zien dat je na de sessie gelijk een stuk rustiger bent dan voorheen. 

Geef jij mantra’s zingen een kans? 

Als je interesse hebt in meditatie dan kan een mantra ervoor zorgen dat je de aandacht bij je ademhaling weet te halen. Door een mantra te zingen kan je jezelf ervan overtuigen dat je dingen aankunt die je lastig om eng vindt. Door bepaalde dingen voor jezelf te herhalen zal je erachter komen dat je sterker bent dan je in eerste instantie in gedachten had.

Wat is jouw hechtingsstijl?

Wat is jouw hechtingsstijl?

Wanneer je iemand al voor een lange tijd kent dan raak je gehecht aan deze persoon. Dit is logisch, je leert elkaar namelijk steeds beter kennen. Wat veel mensen niet weten is dat iedereen op een andere manier naar iemand toegroeit. De wijze waarop iemand dit doet wordt ook wel aangeduid met de term hechtingsstijl. Benieuwd wat een hechtingsstijl inhoudt en welke verschillende soorten stijlen er te vinden zijn? Dan is het handig om dit artikel goed door te nemen. We hebben het één en ander op een rijtje gezet. 

Wat is een hechtingsstijl eigenlijk? 

Wat is hecht zijn met iemand? Gehecht zijn is de band die we vormen met iemand om ons heen. Dit kan een vriend zijn, maar ook een ouder of een oom. Het is een universeel menselijk fenomeen dat al in de baarmoeder begint. De mate van gehechtheid is belangrijk voor de waarde die we hechten aan een bepaalde relatie of vriendschap. Om erachter te komen welke hechtingsstijl jij hebt zijn er verschillende testen te vinden. Deze testen stellen vragen zoals: “Ik ontwikkel gemakkelijk emotionele banden met anderen” en “Als een partner me dwingt een verbintenis aan te gaan wil ik hier iets voor terug”. Aan de hand van deze vragen zie je welke hechtingsstijl bij je past. 

Hechtingsstijl herkennen – de soorten hechtingsstijlen 

Als het aankomt op hechtingsstijlen zijn er verschillende soorten stijlen die we kunnen onderscheiden. Hoewel je niet per se tot een stijl toebehoort is er vaak wel een hechtingsstijl die de boventoon zal voeren. We hebben het wat makkelijker voor je gemaakt door de meest voorkomende soorten hechtingsstijlen hieronder voor je op een rijtje te zetten. 

Jouw hechtingsstijl

De creatieveling

Iemand die behoort tot de creatieve hechtingsstijl voelt zich het meest verbonden met mensen als ze samen aan het spelen zijn. Zij hebben de neiging terug te kijken op een ervaring en die als geslaagd te beschouwen als er leuke dingen te doen waren. Er werden bijvoorbeeld spelletjes gespeeld of er was wat leuks te doen. In het algemeen zal het voor de creatieveling lastig zijn zich hecht te voelen met iemand die zij saai vinden. 

De bewaker

Mensen die vallen binnen de groep van bewakers voelen zich het meest verbonden met mensen op de momenten dat ze elkaar steunen. Zij hebben de neiging om terug te kijken op een gebeurtenis of gebeurtenis met een goed gevoel als ze het idee hebben dat iedereen betrokken was. Dit zijn de mensen die dan ook klaar staan voor mensen die het lastig vinden om mee te komen met de groep. In het algemeen zal het voor deze groep moeilijker zijn zich dicht bij iemand te voelen. Zeker als zij het gevoel hebben dat die persoon niet zijn best doet om klaar te staan voor anderen. 

De idealist

De mensen in de groep idealisten voelen zich het meest verbonden met mensen wanneer zij zich gezien en begrepen voelen. Zij vinden een connectie met iemand waardevol als ze zien dat deze mensen belangstelling toonden voor hun leven en gevoelens. In het algemeen zal het voor deze groep mensen lastiger zijn om naar iemand toe te groeien als ze het idee hebben dat de gesprekken “oppervlakkig” waren. Deze groep probeert dan ook echt altijd diepgang na te streven binnen een relatie of vriendschap met iemand anders. 

De pragmatist

Als laatste zijn er de pragmatisten. Dit zijn de mensen die zich het meest verbonden met mensen wanneer zij zich intellectueel geprikkeld voelen. Zij hebben de neiging om een connectie als waardevol te zien als ze gevraagd werd naar iets wat zij belangrijk vonden. Ook vinden ze het leuk als ze hebben deelgenomen aan een opwindend gesprek dat hen tot nadenken aanzette. In het algemeen zal het moeilijker voor deze groep zijn om zich echt hecht te voelen met iemand als zij niet het gevoel hebben dat die persoon waarde hecht aan nadenken over abstracte onderwerpen zoals politiek en economie. 

Praten over dit onderwerp? Door meer te leren over jouw hechtingsstijl weet je op wat voor manier je in het leven staat en waar je waarde aan hecht. Deze kennis maakt het vervolgens makkelijker om mensen te zoeken die je echt in je groep wilt hebben. Met een Life Coach kun je over dit onderwerp praten. Op TopConsulenten kun je een coach vinden waar je in alle privacy over dit onderwerp kunt praten.

De maanstand

Waarom is de Maanstand zo belangrijk?

Indien je interesse hebt in astrologie dan kan de maanstand erg interessant zijn om in de gaten te houden. Zo zijn er veel mensen die denken dat de stand van de maan in verband staat met je ritme in het dagelijks leven. Aan de hand van de maanstand zou je anders in het leven moeten staan. Om je hier wat meer te laten zien hebben we in dit artikel de belangrijkste informatie rondom de maandstand voor je op een rijtje gezet!

Waarom is de maanstand eigenlijk zo belangrijk?

Hoewel er nog niet voldoende onderzoek naar is gedaan zijn er veel mensen die psychologische veranderingen ondervinden als er een nieuwe maanstand is aangebroken. Hier is mogelijk wel een verklaring voor te geven. Alles in het lichaam communiceert namelijk via een bepaald soort ritme. Dit ritme kan echter van slag zijn. Hierdoor kun je meer stress ondervinden dan normaal. Dit geldt vooral tijdens de wisseling van de seizoenen. Wanneer de ritmes het meest drastisch lijken te verschuiven. 

Verstoringen in het ritme worden door het lichaam soms ervaren als een soort ziekte. Er is een reden waarom baby’s in de armen worden gewiegd om ze rustig te krijgen. Dit helpt namelijk om het ritme aan te passen. Als kinderen na de zomer weer naar school gaan is er vaak zo’n extreme verandering in het ritme dat ze vatbaarder worden voor ziektes. Dit kan ook bij volwassenen gebeuren. Sommige mensen denken dat een verandering van de maanstand kan zorgen voor deze vervelende vatbaarheid voor onder andere ziektes. 

De verschillende maandstanden

Indien je jouw ritme wilt herstellen aan de hand van de maandstand dan is het natuurlijk noodzakelijk om naar de stand van de maan zelf te kijken. We maken over het algemeen onderscheid tussen vier verschillende soorten maandstanden. Hieronder hebben we de maandstanden en de bijbehorende beschrijving voor je op een rijtje gezet. Zo weet je wat je kunt doen om de balans weer op te zoeken.

Nieuwe Maan

De nieuwe maan is de eerste fase van de maan. Dit maakt het de ideale tijd om een visie te creëren van de manier waarop je jezelf, je leven, relaties en ervaringen wenst te ervaren. Dit is dan ook echt de periode waarin je nieuwe voornemens zou moeten implementeren in je leven. Je kunt bijvoorbeeld een dagboek bijhouden waar je jouw doelen in schrijft. Veel mensen ervaren dat zij zich in deze periode het meest energiek voelen.

Wassende maan

Als de maan groter wordt aan de hemel spreken we van een wassende maan. Het wordt ook wel eens een groeiende maan genoemd omdat hij steeds groter wordt. De periode van de wassende maandstand is een goed moment om op onderzoek uit te gaan en actie te ondernemen om naar je doelen toe te werken. Het is een tijd om informatie te verzamelen over hoe je eigenlijk te werk moet gaan. Zie het als de tweede stap in het proces van persoonlijke ontwikkeling. 

Volle maan

Een volle maan is een tijd waarin er veel energie op aarde te vinden is. Het is een tijd waarin je emoties zullen worden uitvergroot. Dit betekent dat je goed in je vel moet zitten. Dit is een tijd waarin veel mensen met veel passie aan het werk gaan om hun doelen te behalen. 

Waarom is de Maanstand zo belangrijk?

Afnemende maan

De afnemende maan komt voor in de dagen die volgen op de volle maan. Dit is een prachtige tijd om je te concentreren op de gebieden in je leven die je graag eens flink onder handen wilt nemen. Het is niet zo dat je niet hoeft te weten hoe je de veranderingen moet maken of hoe je de obstakels in je leven moet opruimen. Het gaat er alleen om dat je ze weet te identificeren. Door deze te identificeren kun je later een plan van aanpak opstellen. 

Heeft de maanstand effect op jou?

Hoewel er nog echt wel meer onderzoek nodig is om een duidelijk oordeel te vellen over de maanstand is het wel leuk om te kijken of je zelf veranderingen ondervindt tijdens de bovenstaande periodes. Praten over Astrologie kan op TopConsulenten.